sobota 15. února 2014

Pražská fotovýstava

Jak už jsem minulý týden tady na blogu oznámil, v březnu se uskuteční třetí výstava mých fotek. Slíbil jsem v tomto týdnu pár detailů a protože se svoje sliby snažím plnit, doplňuji nové informace. Není to ještě pozvánka se vším všudy, tu budu rozesílat až v příštích dvou týdnech, ale rád bych, abyste si už mohli udělat přesnější obrázek o tom, co a kde bude k vidění. Tedy:

Výstava se uskuteční od 4. do 30. března v Galerii České spořitelny v Rytířské ulici (asi 2 minuty pěšky od Můstku a asi půl minuty pěšky od vchodu do Stavovského divadla). Galerie je přímo v historické budově České spořitelny, má z Rytířské ulice samostatný vchod a je otevřena každý den (i během víkendu) od 10:00 do 18:00. Vstup pro návštěvníky je bezplatný.
 
V galerii budou k vidění moje fotografie, které návštěvníci tohoto blogu dobře znají - fotky řek a říček, především v infračervené části spektra. Fotek bude kolem třiceti a budou mít "klasický" rozměr 50x70 cm. Ti, co se přijeli podívat na výstavu do Dobřichovic loni v červnu, už asi 60% z nich mohli vidět na vlastní oči, ostatní fotky jsou z loňského podzimu. Zvětšeniny nejnovějších fotek jsou přesně jeden den staré a celkem se mi líbí :-).

Tak jsem zvědavý, jestli se taky budou líbit návštěvníkům výstavy.

P.S.: Budete-li chtít vědět k výstavě už teď cokoli dalšího, neváhejte se zeptat buď veřejně v komentářích nebo e-mailem na adrese pvapenik@centrum.cz.


Na výstavě bude i tahle (překvapivě zcela neinfračervená) fotka slovenské říčky Veĺká Biela voda. Fotografie má název Polštáře světla, je z návštěvy Slovenského ráje v roce 2009 a byla i součástí loňské dobřichovické expozice.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.