neděle 13. ledna 2013

Nedělní miniglosy č.203

Nečekaný postupující do druhého kola prezidentské volby Karel Schwarzenberg nastínil při mimořádné tiskové konferenci některé cíle svého případného působení v prezidentském úřadu: "Před naší zemí i přede mnou osobně leží celá řada výzev. Kupříkladu jsem se dozvěděl, že nikomu z mých předchůdců se zatím nepodařilo usnout při vlastním novoročním projevu."
-----------------------
Plně amnestovaný soudce Berka se dohodl se státem na mimosoudním vyrovnání. Nebude požadovat navrácení několika miliónů ušlého platu kvalitního a poctivého soudce za uplynulá léta svého nespravedlivého vyšetřování, ale dostane za to výhradní a dědičné právo podílet se jako správce konkursní podstaty na všech budoucích bankrotech České republiky.
 
-----------------------
Hitem povánočních výprodejů se stal prezidentský kandidát Jan Fišer, jehož cena v obchodech klesla oproti období před Vánoci o více než 90%.
-----------------------
Velký zájem vzbudila novinka na trhu domácích elektrospotřebičů. Nová pračka Photo(Brain)Wash se zabudovaným 8 megapixelovým fotoaparátem totiž konečně umožňuje spotřebiteli dlouho netrpělivě očekávanou funkci fotografování náplně pračky přímo během praní. Majitel firmy vyrábějící tyto převratné přístroje nám k tomu řekl: "Zatímco dosud museli lidé s fotografováním svého prádla čekat netrpělivě až do ukončení pracího cyklu, teď konečně se splní přání mnoha hospodyněk vyfotit prané prádlo kdykoli během praní a sdílet tyto zajímavé fotografie na facebooku se svými přáteli prakticky on-line."
-----------------------
Neúspěšná kandidátka na prezidentku Jana Bobošíková povolala hned po vyhlášení pro ni nepříznivého výsledku do zbraně ve svaté válce proti eurohujerům Václava Klause a zbytek blanických rytířů, kteří zatím ještě nedostali výpověď v rámci restrukturalizace své bojové jednotky na holding a jeho náročného organizačního začlenění do složek NATO.

Pokud patříte mezi novější čtenáře Nedělních miniglos a chtěli byste se podívat i na starší glosy, můžete si kromě kompletních archívních článků přečíst na následujících odkazech dva předcházející jubilejní výběry toho nejlepšího, co bylo zatím v Nedělních miniglosách, publikováno.

Nedělní miniglosy č.200 (výběr Nedělních miniglos z čísel 101 až 199)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.