neděle 6. ledna 2013

Nedělní miniglosy č.202

Díky amnestii prezidenta republiky bylo zastaveno trestní stíhání Nedělních miniglos, které byly společně s bouřkovými mraky typu Cumulonimbus vyšetřovány pro podezření z pobuřování.
----------------------
Gerard Depardieu se stal ruským občanem a svůj nový ruský pas převzal přímo od prezidenta Vladimira Putina. Podle svých vlastních slov slavný herec zahořel touhou stát se plnoprávným občanem Ruska poté, co byl v závěru filmu Zelená karta neprávem deportován ze Spojených států, a zejména pak v okamžiku, kdy své jméno uviděl poprvé napsané foneticky v azbuce.
 
-----------------------
Podle zjištění specialistů Ústavu jaderného výzkumu, kteří se specializují na rozpad radioizotopů, se strana LIDEM už dále nemůže rozpadat, protože na to nemá dostatečný počet členů. Proces rozpadu by mohl pokračovat jedině přímo u předsedkyně strany Karoliny Peake, která už možná je nebo při své personální politice brzy bude posledním řádným členem strany. U ní ovšem naštěstí další rozpad nehrozí, protože si paní předsedkyně velmi potrpí na svou osobnostní integritu a názorovou pevnost.
-----------------------
Podle Českého statistického úřadu měla Česká republika k 1.1.2013 nejmenší počet pracujících důchodců na světě s výjimkou centrálních kmenových oblastí Nové Guineje, protože si skoro všichni čeští důchodci na jeden den odhlásili důchod, aby nepřišli o daňové výhody.
-----------------------
Podle výsledků nedávného podrobného šetření jsou tradiční čeští bílí koně, kteří se stali jedním ze symbolů českého hospodářského systému devadesátých let, ve skutečnosti ne zcela vydařeným výsledkem snahy českých chovných stanic vyšlechtit legendárního bílého jednorožce. Podle investigativních žurnalistů Rádia Jerevan se tito bílí koně zapsali nejen do zoologické, ale i ekonomické a trestněprávní literatury, přestože nejde v pravém smyslu slova o koně a taky nejsou zdaleka všichni bílí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.