neděle 2. prosince 2012

Nedělní miniglosy č.197

Podle rozhodnutí Ústavního soudu je povinná veřejná práce pro nezaměstnané ponižující. Místo veřejných prací bude uzákoněna povinnost klientů úřadu práce používat pozdrav "veřejné práci čest!"
-----------------------
Většina velkých firem v České republice už přešla na využívání velkých společných kancelářských prostor, tzv. openspaců. "Po velkém úspěchu společných prostor pro standardní kancelářskou práci před námi stojí nové výzvy," řekl nám ředitel vlivné firmy Openspace a syn."V příštích letech hodláme kromě kancelářských openspaců začít zavádět i openspacové šachty pro horníky, openspacové prostory ve veřejných domech a openspacové toalety.
 
-----------------------
Z vlády odchází ministr obrany Saša Vondra. "Sice jsem napadán za to, že jsem měl odejít ze svého ministerského postu už dávno, ale teprve teď mi naše předražené tlumočnické zařízení z dob řízení Evropské unie přetlumočilo, že mi občané v prohraných senátních volbách vyjádřili nedůvěru."
-----------------------
Jako obyčejně byly na začátku prosince vyhlášeny výsledky tradiční ankety o jídlo roku. Výsledky jsou už řadu let docela ustálené: V hlavní kategorii vyhrál řízek s bramborem, křesťansky založení hlasující volili tradičně svíčkovou, u mladší hravé generace vyhrává vepřová panenka a ve speciální novinářské kategorii zvítězila s převahou pečená kachna.
----------------------
Rada pro boj s rasismem přivítala informaci Českého hydrometeorologického ústavu, že ani letos pravděpodobně nebudou bílé vánoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.