neděle 8. dubna 2012

Nedělní miniglosy č.163

Podle specialistů na aukce starožitností se vzhledem k dramaticky rostoucí ceně vajec výrazně zvýšila odhadovaná cena Karlova mostu.
-----------------------
V castingu na titulní roli v připravované filmové pohádce Chytrá horákyně zvítězila podle očekávání strana Věci veřejné. "Vítězství bylo opravdu jednoznačné," řekl nám režisér právě natáčeného filmu o filmu o filmu. "Věci veřejné jako jediní dokázali při konkurzu brilantně zvládnout všechny tři povinné etudy: odchod - neodchod z vlády, úplatek - neúplatek i odposlech - neodposlech".
 
----------------------
První cenu na letošní celostátní přehlídce originálních lidových velikonočních tanců získala vlnící se studená fronta.
-----------------------
K překvapivému zjištění dospěli statistici, podle kterých česká ekonomika nevykazuje známky recese, jak se původně tvrdilo, ale naopak roste nebývalým tempem - např. vývoz do Bhútánu se meziročně dokonce zpětinásobil. Na otázku jak je možné, že podle původních propočtů ekonomika stagnovala a teď je najednou vše jinak, odpověděl šéf Českého statistického úřadu, že původní výpočty byly jen taková recese.
-----------------------
Čeští výrobci uvedli na trh další převratnou novinku v potravinářské oblasti, která by měla výrazně pomoci v boji s rostoucím počtem obézních lidí v České republice. Po nízkotučném mléce, nízkotučných jogurtech a nízkotučné tatarské omáčce se konečně podařilo vyrobit i nízkotučné sádlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.