pondělí 3. srpna 2009

Nedělní miniglosy č.24

Pětimetrový žralok byl nečekaně pozorován v Toskánsku nedaleko od místa zcela náhodného setkání předních českých politiků s pečlivě vybranými průmyslníky a lobbisty. Účastníci schůzky tvrdí, že žralok byl beze vší pochybnosti cvičený a vybavený nejmodernější zpravodajskou technikou. Proto zcela vážně vyzvali své politické protivníky, aby přestali s využíváním takových fízlovských metod a zneužíváním nebohých zvířat. Nebohá zvířata zatím sežrala dva ekologické aktivisty, kteří je vlastními těly bránili proti rozdivočelým bulvárním fotografům.
------------------------
Vyplacení šrotovného se na místním úřadě marně domáhala dvaatřicetiletá A.H. z Kroměříže, protože její manžel opět přišel k ránu z hospody "na šrot". Zatím s žádostí o dotaci nepochodila, ale na základě dlouhého a náročného jednání s úředníky podala navíc žalobu pro urážku na cti a pro hanobení národa, rasy a přesvědčení.
----------------------
Na mezinárodní konferenci o manipulační síle médií pozval do Mostu víc než stovku mediálních odborníků z celé České republiky neznámý vtipálek. Ukázalo se však, že šlo jen o kachnu, protože v Mostě se tento týden konal jen mezinárodní sraz kachen, tzn. automobilů Citroen 2CV. Uražení experti se rozhodli na protest proti takovému zneužívání kachen celý příští týden psát úplnou pravdu, takže se dá předpokládat výrazný pokles zájmu čtenářů o některé tiskoviny a zároveň výrazný nárůst počtu podaných trestních oznámení.
--------------------------------
Jako první začala letos v půlce července s vánoční prodejní kampaní síť prodejen firmy Prothos. Firma postavila svou kampaň na figurách sněhuláků ve speciálním bílém kožichu, rukavicích a kožešinových teplých válenkách. "Museli jsme začít kampaň ještě o prázdninách, protože v zájmu snižování nákladů jsme pro role reklamních sněhuláků najali především studenty středních a vysokých škol," řekl nám podrobnosti marketingový ředitel společnosti. "Počasí ovšem naší kampani moc nepřeje, protože teď v létě je bohužel celkem horko. Každý den nám asi 60% sněhuláků zkolabuje z dehydratace, zbytek má úpal. Majitel práv na podobu reklamního sněhuláka však odmítl vytvoření light verze uzpůsobené speciálně pro vánoční kampaně vedené v letních měsících, kde původně místo kožešinových válenek měli sněhuláci nosit žabky. Takže nám nezbývá než doufat v lepší počasí nebo aspoň v mrazivé přijetí veřejností."
--------------------------------
Světový rekord v délce odpalu vytvořil na golfovém turnaji v Čeladné jeden z účastníků. Původní rekord Tigera Woodse byl překonán o neuvěřitelných více než 200 metrů. Světová federace ovšem s uznáním rekordu váhá. V okamžiku nápřahu totiž do zdvižené golfové hole udeřil blesk z lokální bouřky, který dal odpalu nečekanou brizanci. Blesk však doposud není na oficiálním seznamu dopingových prostředků, a neexistuje tak žádný zákonný důvod, proč rekord neuznat. Šťastný golfista je sice ještě v nemocnici, ale už mimo nebezpečí: "Kdybych hrál dřevem jako všichni ostatní a neexperimentoval bych hloupě s dvojkou železem, mohlo být všecko jinak. Když mi ale na jednotce intenzivní péče řekli, jak daleko jsem odpálil, bylo to, jak když do mne udeří blesk!"

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.