sobota 16. května 2015

Vyhlášení soutěže o stotisícího návštěvníka

Upřímně řečeno, když jsem před více než dvěma lety vyhlašoval soutěž o padesátitisícího návštěvníka, neuměl jsem si představit, že ještě někdy bude ťukat na dveře další zajímavě kulaté číslo. Ale druhá padesátitisícovka, zdá se, padne za poloviční dobu v porovnání s tou první, takže se pomalu začíná blížit hranice stotisícová. Aktuálně ukazuje zdejší nejvěrohodnější čitač návštěv (zelené číslo úplně dole v levém sloupci s menu) číslo 97 611, takže pokud se na standardní návštěvnosti v příštích dnech něco zásadního nezmění, měl bych přivítat jubilejního stotisícového návštěvníka nebo návštěvnici asi tak za měsíc. A otázka je velmi jednoduchá: Kdopak asi tím očekávaným jubilantem bude?

Proto dnes oficiálně vyhlašuji soutěž o stotisícího návštěvníka tohoto blogu. Pravidla uděláme analogická těm v minulé soutěži. Jen výherce nebudeme mít jednoho či dva, ale rovnou tři:

Hlavním výhercem soutěže se stane přesně stotisící návštěvník anebo návštěvnice, tedy člověk, který při své návštěvě na mém blogu uvidí na posledním čitači v levém sloupci menu zelené číslo 100 000. Aby byl výsledek soutěže "směroplatný", bude třeba ještě udělat otisk obrazovky, vložit ho do mailové zprávy a mail zaslat na mou adresu pvapenik@centrum.cz a o cenu se tak oficiálně přihlásit. Předpokládám, že otisk obrazovky udělat umíte, většinou stačí použít klávesu Print Screen (PrtSc) a otisk normálně vložit - rovnou do mailu nebo třeba do wordovského dokumentu. Za určitých okolností se může kýžené číslo 100000 objevit i většímu počtu návštěvníků, v takovém případě pak vyhrává ten, který svou výhru uplatní mailem jako první.
 
Pokud se netrefíte úplně přesně do stotisícové cifry, nezoufejte, i vy máte ještě šanci, byť jen na druhou nebo třetí cenu. V okamžiku stotisící návštěvy totiž začíná běžet přesně třídenní limit těm, kteří neměli takové štěstí, aby "trefili" přesně kulaté číslo. Kdo navštíví můj blog během této třídenní (nebo jednoznačněji řečeno - dvaasedmdesátihodinové) lhůty a zašle mi do mailu otisk obrazovky s číslem na stejném čitači (tentokrát samozřejmě už půjde o číslo větší než 100 000), bude zařazen do slosování o druhou a třetí cenu. Jeden návštěvník se tedy může o slosování ucházet i s několika různými čísly.

Nebudete-li se chtít obtěžovat s pořizováním otisků obrazovek, můžete mi v třídenní lhůtě pouze napsat e-mail, do kterého "vaše" zelené číslo normálně napíšete. V takovém případě ale bude vaše jméno v losovacím osudí pouze jednou.

Losování provedu jako obyčejně sám bez dozoru státního notáře či jiných hodnostářů. Slibuji, že budu losovat poctivě a nebudu nikomu nadržovat, byť by mě to sebevíc lákalo :-). A co je možné vyhrát?

První a hlavní výhrou bude mnou pořízená fotografie (s autorským štítkem) ve výstavním formátu 70x50 cm podle výběru výherce a k tomu návdavkem láhev kvalitního moravského vína (právě jsem se vrátil ze Znojemska a našel jsem tam řadu adeptů na víno, které mohu výherci doporučit :-)). Nepřihlásí-li se k první ceně žádný z blogerů, přejde láhev vína automaticky na druhou cenu.

Druhou a třetí výhrou bude mnou pořízená fotografie ve formátu 30x40 cm (nebo 30x45 cm, záleží na vybrané fotce). Fotografii si opět budou moci výherci zvolit z docela obsáhlé nabídky, která je k dispozici na mých webových fotostránkách www.petrvapenik.cz. Až na několik výjimek, u kterých by to mohlo porušit některá již existující smluvní ujednání, by měly být k dispozici všechny.

Všechny výherce po vyhodnocení výsledků oslovím, abychom se dohodli na tom, které fotografie si vybrali, i na konkrétním druhu vína - výherce si bude samozřejmě moci zvolit barvu i odrůdu a v nabídce budou rozhodně zajímavé kousky, které bude stát za to ochutnat.

Ode dneška budu soutěž na svých stránkách pravidelně připomínat a budu věřit, že se pár zájemců o výhry objeví. Pokud mezi takové zájemce patříte, doporučuji dobře sledovat, jak se vyvíjí aktuální "skóre". Vždyť další podobná soutěž se nebude konat řadu dalších let.

Snad až k příležitosti návštěvníka číslo 250 000, že? :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.