neděle 11. srpna 2013

Nedělní miniglosy č.233

Podle televizních odborářů byla moderátorka Daniela Drtinová z pořadu Události, komentáře odvolána na politickou objednávku. Nedělním miniglosám se ale podařilo zjistit, že toto tvrzení se nezakládá na pravdě. Její odvolání samozřejmě jako obyčejně požadoval ministr kultury Balvín, ale ten, jak známo, na žádném neodvolatelném odvolání netrvá déle než jeden den. Podle našich informací je skutečnost taková, že paní Drtinová kývla na mimořádně zajímavou nabídku moderovat jadernou reakci v jaderné elektrárně Temelín. "Sázíme na její proslulý agresivní způsob moderování, který by nám podle našich výpočtů měl ušetřit velké množství drahých grafitových tyčí," řekl nám ředitel elektrárny. "Pokud se vše podaří podle našich představ a dosáhneme plánovaných provozních úspor, rádi bychom na druhý blok angažovali i pana Veselovského."
-----------------------
Petr Nečas, který až do předpokládaného rozpuštění Poslanecké sněmovny bude pokračovat v práci řadového poslance, zaměstnal Janu Nagyovou jako svou asistentku. Bývalý premiér přislíbil, že dohlédne na to, aby se jeho nová asistentka věnovala svým koníčkům, jako je sledování jeho příbuzných, odposlechy a nezákonné úkolování Vojenského obranného zpravodajství výhradně ve svém volném čase.
 
-----------------------
Neúspěchem skončil pokus Ministerstva práce a sociálních věcí rekvalifikovat testovací skupinu tzv. sběračů kovů na sběrače golfových míčků při finálovém turnaji České golfové Tour. "Původně dobrý úmysl nepřinesl kýžený efekt," potvrdil nám ředitel soutěže. "Již druhé kolo turnaje muselo být pro nedostatek míčků zcela zrušeno, nehledě na to, že zmizelo i několik jamek a náš správce navíc zjistil, že místní divočáky dosud podezříval z opakovaného rozrývání trávníku neoprávněně."
-----------------------
Podle představitelů mysliveckých sdružení je v poslední době na vzestupu pytláctví. Pytláci totiž používají stále neurvalejší metody a jejich technické vybavení a finanční možnosti jsou na takové úrovni, že dokážou ulovit vše, co si zamanou. Dokladem brutálních metod soudobých pytláků bylo i odlovení dvou poslanců ODS, kteří byli na poslední chvíli odtrženi od do té doby jednotného stáda poslanců donedávna nejsilnější české pravicové strany, což pravděpodobně povede k urychlenému rozpuštění Sněmovny. "Měl jsem o osud našich ulovených poslanců velké obavy," potvrdil zastupující předseda ODS Martin Kuba, "zvlášť když jsem v nedaleké restauraci viděl čerstvý plakát DNES ZVĚŘINA. Naštěstí se ukázalo, že šlo pouze o vystoupení jednoho z našich bývalých europoslanců, takže naši kolegové se pravděpodobně ještě nedostali na žádný jídelní lístek, a mohli jsme je proto bez problémů vyloučit z ODS.
-----------------------
Miloš Zeman a Václav Klaus se při setkání v Krkonoších shodli na tom, že je ostudou této země, když tak velcí politici, jako jsou oni dva, se musejí setkávat na tak malém kopci, jako je Sněžka.

Pokud patříte mezi novější čtenáře Nedělních miniglos a chtěli byste se podívat i na starší glosy, můžete si kromě kompletních archívních článků přečíst na následujících odkazech dva předcházející jubilejní výběry toho nejlepšího, co bylo zatím v Nedělních miniglosách, publikováno.

Nedělní miniglosy č.200 (výběr Nedělních miniglos z čísel 101 až 199)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.