pondělí 18. října 2010

Nedělní miniglosy č.86

Úspěch sociální demokracie v komunálních volbách ocenili zástupci nizozemské vlády: "Je to úžasné! Už teď máme hodně společného, třeba Komenského, a navíc to vypadá, že nás bude spojovat i láska k oranžové barvě."
-----------------------
Škrty v interním rozpočtu stojí za předpokládaným snižováním počtu strážných andělů. Ministr nadpřirozených věcí sice argumentuje tím, že by se snižování stavů nemělo dotknout výkonných složek ale jen administrativy a podpůrných činností, přesto se očekávané změny již projevily na zvýšení cen úrazového a havarijního pojištění.
 
-----------------------
Ukázalo se, že o osobní účast na závěrečné fázi vyprošťování zavalených chilských horníků měl zájem i bývalý premiér Topolánek, protože se povídá, že prababička jednoho z horníků měla minimálně jednoho kořena z českých zemí. Pak si ale bývalý politik uvědomil, že on sám pochází z Moravy, takže se vlastně o české věci nezajímá, a navíc již není premiérem, takže se nikdo nezajímá o něj.
-----------------------
Po velkém úspěchu maturity nanečisto se ministři české vlády rozhodli uskutečnit nejprve nanečisto i svoje připravované reformy. Prezident republiky při tom projevil přesvědčení, že pronikání reforem do praxe v našich zemích se tentokrát díky dobré přípravě obejde bez husitských válek, a součástí první fáze zkušebních reforem bude i akce Nanečisté ruce.
-----------------------
Věci veřejné zveřejnily dosud neveřejnou část smlouvy se svými poslanci. Poslanci se v ní kromě dodržování české ústavy dobrovolně zavazují, že budou dýchat především kyslík, nebudou se nikdy pohybovat rychlostí vyšší než je rychlost světla a nebudou špatně mluvit o Jónských ostrovech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.