čtvrtek 10. listopadu 2016

Bloger roku 2016 - FINÁLE

Dnešní článek není ani tak článkem, ale spíš upozorněním: I když se mi to zdá být neuvěřitelné, vypadá to, že jsem díky hlasům těch, kterým se můj blog líbí, postoupil do desetičlenného finále v anketě Bloger roku 2016. Moc děkuji za vaši podporu v semifinálovém kole a pokud byste mne chtěli podpořit i ve finále, hlasování probíhá pouze do 18.11. na stránce Bloger roku 2016, kde se můžete rozhodnout buď pro mne nebo pro někoho z mých devíti ctěných pánů soupeřů (a konkurence je to věru pořádná a motivující).

No a protože se po vyhlášení nominací objevilo dost nových návštěvníků, kteří to u mne na blogu vůbec neznají, rád bych je všechny přivítal: Těší mě, že jste se přišli podívat, a můžu vám ve velké zkratce prozradit, že tu najdete kromě cestopisných reportáží z Japonska, Řecka a dalších míst i - věřím, že většinou humorně laděné - úvahy a fejetony, povídky, básně, hrátky s češtinou, haiku, povídání o knížkách a filmech i pravidelné nedělní společensko-politické glosy. No a samozřejmě spoustu fotek včetně těch, které se objevily na mých fotografických výstavách. Nakoukněte a věřím, že najdete něco, co potěší vás i případné další vaše známé, kterým byste můj blog mohli doporučit.

Co mne na situaci pranic netěší, je skutečnost, že finálový večer bude na mne až příliš oficiální společenskou akcí, pro což zrovna nehořím, ale co se dá dělat! S vaší podporou v zádech se rád vyrazím "historicky znemožnit" i do Karlínského divadla, kde se večer 23. listopadu bude konat slavnostní vyhlášení finálových výsledků. Damned, jestli by nebývalo bylo lepší skončit jedenáctý! :-)

Ještě jednou díky za podporu a těším se na zajímavou novou zkušenost! :-)

P.S.: Další zážitky spojené s finálovou nominací jsem popsal v článcích O oskarovém poděkování a Večer blogerů roku 2016 aneb Eskymákem v Ekvádoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.