neděle 30. října 2011

Nedělní miniglosy č.140

Princ Charles v médiích přiznal příbuzenství s Draculou. Transylvánský hrabě reagoval na tuto informaci afektovaně a na speciální tiskové konferenci konané přímo v jeho hrobce uvedl, že mu kožený slušňák Charles takovými neuváženými výroky kazí image a hlavně poslední dobou pořádně pije krev. Bohužel, navzdory výjimečné příležitosti se nepodařilo získat ani jednu použitelnou Draculovu fotografii, protože všichni fotoreportéři byli vybaveni kvalitními zrcadlovkami.
-----------------------
Rusko oznámilo, že si ponechá letní čas i během celé zimy. Výhodou má být především to, že odpoledne bude déle světlo, a předpokládá se, že tak méně Rusů potmě cestou z práce zabloudí do nálevny. Stejná legislativní úprava pak počítá s tím, že na ruských arktických stanicích poblíž severního pólu bude celou zimu pokračovat červenec.
 
-----------------------
Český premiér Petr Nečas navštívil Oválnou pracovnu Bílého domu. Podle tiskového mluvčího premiéra ale není pravda, že za návštěvu musel zaplatit běžnou cenu jako každý jiný turista, který chce Oválnou pracovnu spatřit. "Protože český premiér má in-kartu Českých drah a přivezl americkému prezidentovi vzácný dar z českého křišťálu, dostal od Bílého domu na prohlídku dvacetiprocentní slevu."
----------------------
Richard Falbr obvinil v pořadu Otázky Václava Moravce ministra financí Miroslava Kalouska z hnědnutí společnosti. Podle odborníků z Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy je ovšem pravděpodobnější, že za aktuální hnědnutí společnosti může spíše podzim.
-----------------------
Podle informací z Ministerstva vnitra se na Šluknovsku hlásí k policii velké množství lidí. "Zájem o nábor je skutečně obrovský," potvrdil děčínský policejní mluvčí. "Většina uchazečů uvádí, že u policie by se mohli cítit bezpečněji než teď, zvlášť když se předběžně zamknou na policejní služebně v cele předběžného zadržení."

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.