neděle 9. října 2011

Nedělní miniglosy č.137

Jiří Paroubek předložil potvrzení od svého praktického lékaře, že nemůže běhat, a dokázal tak svým oponentům, že v žádném případě nemůže být přeběhlíkem. Bývalý premiér potvrdil, že po odchodu ze sociální demokracie založí novou levicovou stranu LEV 21, což mu ale nijak nebrání nadále bojovat za to, aby se z České republiky stal alespoň vypelichaný ekonomický tygr.
-----------------------
V Holandsku se budou rušit coffeshopy. I když oficiálně jsou důvody ryze politické, podle zhulených odborníků k tomuto kroku Nizozemci sáhli především proto, že většina turistů v touze po zážitcích začala jezdit do České republiky, protože prý káva Jihlavanka mnohem lépe voní.
 
----------------------
Podle výsledků specializovaného průzkumu si lidé v České republice nejčastěji přejí umírat doma. Zatímco citlivěji smýšlející lidé odhadovali, jakými legislativními kroky politici umožní rozvoj nesnadné domácí péče, k ožehavému tématu se vyjádřilo jen několik mladých dynamických ekonomických expertů, kteří upozornili hlavně na fakt, že by to mohlo výrazně zdražit služby nájemných vrahů, kteří doposud preferovali pro svou práci veřejná prostranství.
-----------------------
Na Klínovci napadl první sníh. Zatímco publicisté se přou, jaký dopad do ratingu České republiky to bude mít, podle psychologů je tento fakt jednoznačně pozitivní, protože mnohem více lidí se bude moct jít klouzat.
-----------------------
Australský nejvyšší soud konstatoval, že pro určení, zda je někdo muž nebo žena, nejsou důležité pohlavní orgány, které jedinec má. Tomuto výkladu se již postupně přizpůsobují i porodníci, kteří po porodu říkají rodičkám, že se jim pravděpodobně narodil chlapeček nebo holčička, což by měla být formulace právně nenapadnutelná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.