neděle 16. října 2011

Nedělní miniglosy č.138

Pražské kanalizace se připojily k aktivitě České televize a také se rozhodly vyčlenit jeden kanál dětem.
-----------------------
Chamtiví a zkorumpovaní finančníci a politici se rozhodli uspořádat demonstraci proti chudým, nezištným, morálně neposkvrněným a vždy obětavým daňovým poplatníkům. Korupčníci pochodující pod transparenty s nápisy "Bohatství cti netratí" a s obrázky přeškrtnuté chudobky cestou vytloukli výlohy kanceláří několika obecně prospěšných společností a vypustili kola dvou ojetých bicyklů. Společně pak zazpívali píseň "Již vzhůru chamtivci této země…" a poklidně se přistavenými limuzínami rozjeli do svých domovů.
 
----------------------
Ve slovenském parlamentu se střetli zastánci teorie "aby se vlk nažral a koza zůstala celá" s příznivci myšlenky "aby koza zmizela a vlk zůstal o hladu". Hlasování bylo nakonec prohlášeno za zmatečné, protože přivolaný fyzioterapeut potvrdil, že jeden z poslanců, který hlasoval pro celou kozu, chytil ze sezení na studených parlamentních křeslech "vlka". Případ bude řešit vnitroparlamentní myslivecká komise, která, jak se všeobecně předpokládá, poslance nevydá, protože ediční plán byl již pro letošek uzavřen.
-----------------------
Proti šíření nesmyslných antijaderných názorů a postojů v Německu protestovalo v Berlíně několik tisíc příznivců lískových jader.
-----------------------
Náklady na výstavbu tunelu Blanka vzrostly díky vícepracím o několik desítek miliard korun. Mluvčí magistrátu nicméně ohlásil, že díky osobní obětavosti magistrátních hledačů úspor se snad podaří aspoň miliardu z celkové plánované částky ušetřit: "V zájmu úspor jsme nakonec ustoupili od diamantové výzdoby stěn tunelu a ponechali jsme pouhé malé české granáty, které zbyly z období výstavby vrchnímu střelmistrovi."

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.