čtvrtek 28. prosince 2017

Malé přání do nového roku

Před vánočními svátky jsem rozeslal svoje letošní péefko na adresy mnohých svých přátel a známých a mezi nimi samozřejmě byla i řada blogerů a návštěvníků mého blogu, pokud jsem na ně ovšem měl e-mailovou adresu. Protože sem ale chodí i spousta čtenářů, jejichž e-mail neznám, řekl jsem si, že před koncem roku by bylo správné zveřejnit péefko i zde. Teď, pár dní před Novým rokem, myslím, nastal ten nejvhodnější okamžik.

Ti z vás, kteří sem chodí opakovaně, si možná obrázek, který jsem pro letošní péefko použil, pamatují, protože se na blogu již jednou objevil. Letos v září jsem dokonce ve speciálním článku Pozvánka do fotolaboratoře aneb Keplerovy zákony na Hamerském potoce podrobně na jednotlivých "meziproduktech" ukazoval, v jakých krocích tato fotografie na Šumavě pod Horskou Kvildou vznikala.
 


Teď tedy vám všem, kteří si na tento blog k mé velké radosti chodíte číst články a prohlížet fotky, chci poděkovat za čas a energii, které jste v celém letošním roce (a někteří z vás už dokonce pěknou řádku let) těmto návštěvám věnovali, za to, že se sem vracíte, a za to, že tu i po létech díky vám všem vládne nejčastěji příjemná a celkem optimistická atmosféra, která je motivující pro mne a věřím, že snad i pro vás. Přeji nám všem, ať prožijeme náš nový rok pokud možno ve zdraví, aby to mohl být rok plnohodnotný, rok plný inspirace a radosti v jejích nejrozličnějších podobách, a ať při tom aspoň občas pocítíme opravdové štěstí, které tak rádi oslavují básníci a kterým se před volbami tak rádi ohánějí politici :-). No a zbyde-li vám mezi všemi těmi skvělými požitky, které jsem nám právě popřál, i trochu toho času k návratům na tyto stránky, budu samozřejmě velice poctěn a bude mě to moc těšit.

Přeji vám výborný vstup do roku 2018 a těším se s vámi v novém roce opět na shledanou! :-)

Upozornění: Ještě posledních několik dní bude probíhat finále letošní Vánoční literární soutěže, které se účastní i moje minipovídka Schovávaná na třetí planetě. Všechny finálové povídky si můžete přečíst na Srdci blogu v článku Vánoční soutěž: hlasování, kde můžete v přiložené anketě dát hlas textu, který vás nejvíce osloví, ať už to bude ten můj nebo některé z dílek mých ctěných soupeřů. Hlasovat je možné už jen do novoročního poledne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.