sobota 20. června 2015

Vyhlášení výsledků soutěže

Vyhlášení výsledků soutěže ku příležitosti stétisící návštěvy na mém blogu

Ve středu těsně po půlnoci (přesně v 0:16) navštívil můj blog vyhlížený stýtisící návštěvník. V souvislosti s touto událostí je mi potěšením vyhlásit výsledky soutěže, kterou jsem zde vyhlásil před měsícem:

První cenu, kterou je láhev kvalitního moravského vína a výstavní zvětšenina (formátu 70x50 cm) některé z mých fotografií podle výběru výherce, získává blogerka Userka.

Z těch blogových návštěvníků, kteří mi v následujících 72 hodinách po jubilejní návštěvě poslali přesně podle vyhlášených pravidel soutěže otisky obrazovek se stavem počitadla návštěv, jsem vylosoval druhou a třetí cenu, kterými jsou v obou případech zvětšeniny formátu 30x40 cm (příp. 30x45 cm) z mých fotografií podle výběru výherců. Výherci se stali blogeři Janah a Miloš (mimochodem, jediní, kteří do soutěže poslali více než jednu ofocenou obrazovku).

Všechny tři vítěze samozřejmě v nejbližší době oslovím a dohodneme se především na výběru fotek. Pokud čtou tenhle článek, mohou si už začít vybírat, nejlépe na mém fotowebu www.petrvapenik.cz. Mimochodem, během tohoto víkendu by se na webu měl objevit nový článek s 16 vybranými fotografiemi nafocenými minulý týden v Jeseníkách (Bílá Opava, Moravice). Věřím tedy, že inspirace pro výherce bude dostatečná.

Gratuluji všem třem výhercům a dalším účastníkům soutěže i ostatním návštěvníkům děkuji za zájem a neutuchající přízeň. Vzhůru do druhé stotisícovky! :-)

Cesta do pravěku: Aby těm, co nevyhráli, to nebylo líto, a aby si i nesoutěžící návštěvníci dnes přišli aspoň trochu na své, přikládám tradiční odkaz na jeden ze starších článků, na který jsem ještě nikdy zpětný odkaz nepoužil, přestože si myslím, že jde o článek doposud stoprocentně aktuální. Jde tentokrát o text z dubna 2010 s názvem O jedení příborem, kde se blogovému světu upřímně vyznávám ze své neschopnosti užít si jídlo, jsem-li na ně vybaven pouze plastovým příborem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.