pátek 21. června 2013

Upozornění pro potenciální návštěvníky

Milí čtenáři a potenciální návštěvníci mé dobřichovické fotovýstavy,

na zítřek, tedy na sobotu 22. června, se pokoušela Vendy W. nalákat některé z vás na společnou návštěvu Dobřichovic a také mojí výstavy na dobřichovickém zámku. Nevím, kdo z blogerů vzal tuto výzvu vážně a počítá s tím, že by se mohl přidat. Ať už je to ale jakkoli, rád bych všechny zájemce o zítřejší návštěvu informoval, že výstava bude mezi 15:00 a 18:00 hod. veřejnosti nepřístupná, protože ve výstavním sále bude v tuto dobu probíhat jakási soukromá akce. Byl jsem na tuto skutečnost upozorněn dnes a i když jsem samozřejmě radostí nejásal, protože pro zájemce o výstavu už zbývají jen poslední dva víkendy a právě sobota je z pohledu návštěvnosti nejzajímavější, domluvil jsem se aspoň na tom, že půjde opravdu jen o uvedené tři hodiny a mimo ně bude výstava skutečně výstavou a ne rautem.
 
Každopádně Vendy na svém blogu uvádí jako čas srazu 14:00, což by mělo být ještě v pořádku, protože prohlídka výstavy, dokonce i když ji doprovodím svými košatými slovními vstupy (to je zajímavé, jak lze taky opsat skutečnost, že jsem prostě občas ukecaný :-)), by neměla zabrat více než 20 - 30 minut. Kdo by chtěl dorazit o něco dřív, aby měl na prohlídku dostatek času a klidu, určitě může. Počítejme prostě s tím, že ve tři odpoledne budeme muset aspoň dočasně opustit sál a domluvíme se na nějakém rozumném programu mimo výstavní prostory. Já budu na zámku v sobotu nejspíš už od desíti hodin nebo od půl jedenácté, takže jsem připraven osobně přivítat kohokoli z vás. Budete-li potřebovat poradit s cestou nebo dostat jakékoli informace, můžete mi zavolat na číslo 739 360 488 nebo najdete informace (včetně kompletního fotografického e-katalogu) na webových stránkách výstavy Obrazy ze zásvětlí.

Omlouvám se za případné komplikace, něco takového jsem opravdu neměl v plánu a nijak mě to netěší. Na druhou stranu vím, že zdejší blogerky a blogeři jsou lidé, které jen tak něco nerozhází, takže věřím, že pokud někdo nakonec skutečně dorazí, nebude své cesty litovat :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.