středa 13. března 2013

Vyhlášení soutěže o padesátitisícího návštěvníka

Vzhledem k tomu, že mě teď čeká několik neplánovaných dní, pro které jsem byl dámami a pány v bílých pláštích pověřen jinými úkoly než chodit do práce, mohu se právě včas vrátit k jednomu restu: Je to totiž skoro přesně rok, kdy na tomto blogu probíhala soutěž o třicetitisícího návštěvníka. Rok se sešel s rokem a já jsem překvapeně zjistil, že se blíží další zajímavě kulatá hranice návštěvnosti - 50 000. Zrovna teď, kdy píšu tento článek, ukazuje totiž zdejší hlavní a nejobjektivnější čitač návštěv (zelené číslo úplně dole v levém sloupci s menu) číslo 48 381. No a protože denní počet návštěv osciluje mezi 70 a 100, dá se předpokládat, že na kulatou padesátitisícovou hranici se dostaneme někdy začátkem dubna.

Ano, docela tuším, že čtenáři, kterým jde primárně o soutěžení a o adrenalin z různých losovaček, hlasování a bojů o vítězství, nejsou na tomto blogu častými hosty, protože zatím za více než čtyři roky fungování blogu proběhly jen dvě soutěže (čistě statistiky vzato je větší proavděpodobnost, že se změní vláda, než že vyhlásím nějakou soutěž :-)). Směle se domnívám, že zdejší návštěvníci chodí na moje stránky z jiných důvodů než si zasoutěžit (pomíjím teď občasné a velmi populární fotohádanky). Kulatost krásného čísla 50 000 ale přesvědčila i mne, že je třeba tento malý nedostatek napravit. Už teď mne tedy začíná zajímat: Kdopak asi bude ten jubilejní padesátitisící návštěvník, před kterým se otevřou dokořán dveře mého blogu?
 
Abychom to společně zjistili, oficiálně dnes vyhlašuji soutěž ku příležitosti očekávaného padesátitisícího návštěvníka. A abych dodržel již existující "tradici" a aby soutěž byla zajímavější pro více lidí, vyhlašuji stejně jako loni rovnou dvě soutěže o dvě láhve výborného vína s následujícími pravidly:
Výhercem první láhve se stane návštěvník, který při své návštěvě na mém blogu uvidí na posledním čitači v levém sloupci menu zelené číslo 50 000. Samo o sobě ovšem "zjevení" správného čísla nestačí. Je třeba ještě udělat otisk obrazovky, vložit ho do mailové zprávy a mail zaslat na mou adresu pvapenik@centrum.cz a o cenu se tak oficiálně přihlásit. Předpokládám, že otisk obrazovky udělat umíte, většinou stačí použít klávesu Print Screen (PrtSc) a otisk normálně vložit - rovnou do mailu nebo třeba do wordovského dokumentu.

Za určitých okolností se může kulaté číslo 50 000 objevit i většímu počtu návštěvníků, stačí když se někdo ve stejném dni vrátí na moje stránky poněkolikáté (ano i takoví úžasní čtenáři existují a já se před nimi skláním v úctě a obdivu), protože další návštěva ve stejném dni zelený čitač neposune. Mohlo by se tedy snadno stát, že padesátitisícových návštěvníků bude víc, dokonce mnoho, a já bych pak musel koupit mnoho lahví výborného vína, abych dostál svému veřejnému slibu, takže bych přišel díky svým úžasným padesátitisícím návštěvníkům na buben :-). V takovém případě proto vyhrává ten, který svou výhru uplatní mailem jako první.

V okamžiku, kdy bude na mailu operovat padesátitisící návštěvník, začíná běžet čas těm, kteří neměli takové štěstí, aby "trefili" přesně kulaté číslo. Kdo navštíví můj blog během následujících dvou dnů (přesněji řečeno v den, kdy bude hranice 50 000 dosažena a v následujících dvou celých dnech) a zašle mi do mailu otisk obrazovky s číslem na stejném čitači (tentokrát samozřejmě už půjde o číslo větší než 50 000), bude zařazen do slosování o druhou láhev. Jeden návštěvník se tedy může o slosování ucházet i s několika různými čísly. Losování provedu sám bez dozoru státního notáře, budete se muset spolehnout na mou čest, že losování provedu spravedlivě :-).

Oba výherce pak oslovím, abychom se dohodli na konkrétním víně - budete moci zvolit barvu a tentokrát poprvé si budete moct vybrat i zemi, ze které víno je. Cílem je pochopitelně co nejlépe přizpůsobit zaslaná vína individuální chuti výherců. Individuálně se domluvíme i na formě předání výhry (co třeba předat výhru osobně na mé červnové fotovýstavě ? :-) :-)) Pokud by se náhodou nenašel žádný bloger, který splní kritéria soutěže, výhra propadá v můj prospěch a já si v její společnosti udělám pěkný večer :-).

Do okamžiku, kdy bude padesátitisícová hranice na spadnutí, budu ještě vyhlášenou soutěž průběžně připomínat. Už teď vám ale přeji hodně štěstí, těším se na vaše zásilky a věřím, že i když třeba žádné víno nevyhrajete, budeme se na těchto stránkách potkávat dál. Kdyby nic jiného, stotisícová hranice už bude za pár let na dohled, ne? :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.