pátek 5. října 2012

Řecká fotosměska

Určitě to znáte: Vrátíte se odněkud z dovolené a máte spousty fotek, které se na pohled nedají pro nic rozumného použít. Vlastně v tu chvíli už ani přesně nevíte, proč jste právě tohle vůbec fotili. A přesto je vám z nějakého zvláštního důvodu líto ty fotky - často nepříliš technicky vyvedené - jen tak vyhodit. Co kdyby se opatřily krátkým popiskem, který by je zasadit do maličko jiných souvislostí? Třeba by z nich mohla vzniknout zajímavá fotosměska.

Tak to tentokrát zkusím i já. Berte následující řeckou fotosměsku jako malé intermezzo mezi řeckými dovolenkovými reportážemi a standardním blogovým podzimem. A taky je prosím berte s nadhledem - jako je beru i já.

Pokud má někdo z vás akcie firmy Volvo, zapřemýšlel bych o prodeji. Řecko je - jak známo - pořádný ekonomický tygr, ale automobilce se tu zřejmě moc nedaří. Nebo že by tudy prošli někdy v sedmdesátých letech odpůrci globalizace?(foceno přímo v centru města Lefkada)
 

Smutný konec pana Tau (foceno v laguně u města Lefkada)
 

Zápas byl pro trvale nezpůsobilý terén odložen na neurčito (laguna u pláže Myli, asi 4 km od města Lefkada)

Copak o to: Za světla do divadla je to snadné i na člunu. Ale v noci z divadla to bude docela ruleta, až bude pod dojmem čerstého uměleckého zážitku hledat potmě správnou loď. Kdyby tak aspoň dneska v opeře dávali "Měsíííčkůůů na nééébi hlubokééééém", aby nebyla tma tmoucí! Jenže to by pak taky člověk mohl narazit na vodníka! (Marína ve městě Lefkada)
 

"Promiňte, který z vás dvou je trajekt na Kefalonii?" (lodní David a Goliáš v přístavu Vassiliki)
 

Autobus do stanice Touha (foceno kousek pod klášterem Odigitría na severu ostrova Lefkada). I když autobus nenaboural, jak to na téhle lince často bývá, zdá se, že minimálně nuceně odpočívá a nabírá síly. Do cílové stanice je to ještě pěkný flák cesty.
 


Vlastně na těch fotkách není nic typicky řeckého a daly by se tedy určitě nafotit kdekoli na světě. I když... Vlastně si tím nejsem tak úplně jistý :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.