neděle 3. června 2012

Nedělní miniglosy č.171

Odborníci na populační vývoj v Evropě se domnívají, že je sice záslužné 1.června slavit Den dětí a Noc kostelů, ale ještě lepší z hlediska dalšího vývoje Evropy by to bylo obráceně.
-----------------------
Advokáti dr.Ratha jsou přesvědčeni, že nejsou žádné důvody pro další pobyt jejich mandanta ve vazbě: "Myslíme si, že například vůbec nehrozí nebezpečí, že by pan poslanec opustil Českou republiku, protože tu má zázemí a svou rodinu, lepe řečeno - dokonce hned několik rodin."
 
-----------------------
Vojtěch Filip ve svém projevu varoval před nástupem fašizující totality v České republice. Pozorovatelé tvrdí, že takové varování od šéfa komunistů je vždycky třeba brát vážně, protože právě komunisté byli vždycky velmi citliví na sebemenší náznaky totality a v urputném boji s ní neváhali často dokonce povytáhnout obočí.
-----------------------
Autorům obsáhlé publikace o významných kamenech v České republice se pravděpodobně přece jenom podaří vydat alespoň první díl dlouho očekávaného díla. Zatímco část věnovaná menhirům a dolmenům na svého sponzora dále čeká, viklany se rozhodla podpořit Česká stomatologická komora.
-----------------------
Téměř polovina Američanů je přesvědčena, že člověk byl stvořen Bohem, a nevyvinul se tedy evolucí. "Tato situace trvá už několik desetiletí a prakticky se nevyvíjí, což jen podporuje teorii, že v Americe evoluce neexistuje," říká jeden z vědců Sociologického institutu, který výzkum prováděl. "Na druhou stranu bych výsledky výzkumu nepřeceňoval, protože skoro 60% Američanů je přesvědčeno, že Bůh kdysi stvořil i hypotéku, i když všichni dobře víme, že ji ve skutečnosti nevytvořil, ale jen odsouhlasil."

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.