neděle 26. září 2010

Nedělní miniglosy č.83

Kvůli šetření nákladů dostaly jednotlivé školy a učňovská zařízení pokyn přes zimu co nejméně topit. Nejvíce by nová pravidla měla postihnout adepty topenářského řemesla, mladé příznivce strany TOP09 a především pak vodnické učiliště.
-----------------------
Evropští Zelení zahájili celosvětovou kampaň proti pojídání melounů. Ukázalo se totiž, že kdyby se najednou uvolnila veškerá tekutina zadržovaná v melounech, došlo by ke zvýšení hladiny světového oceánu o více než 3 metry. Ekologičtí aktivisté brání v některých lokalitách konzumaci melounů i fyzicky, a aby zabránili nejhoršímu, raději naházeli celou místní úrodu melounů do moře.
 
-----------------------
Neomezenou stávkovou pohotovost všech svých členů vyhlásil odborový svaz zubních stávkokazů.
-----------------------
Svoji sílu opět v tomto týdnu ukázali desetitisíce radikálů z řad policistů, které před defenestrací neoblíbených ministerských úředníků odradil jen fakt, že v budově právě žádní úředníci nebyli a že rozlíceným šikům policistů zastoupil cestu vrátný. Po heroickém vytlučení vstupní haly ministerstva se radikální sirotčí vojska odebrala zaujmout bojové postavení na pole u městečka Lipany, kde se na svatého Václava předpokládá rozhodující střet s umírněným utrakvisticko-katolickým policejním křídlem, které alespoň v opilosti připouští, že nový ministr vnitra je taky člověk. Obě družstva pravděpodobně vstoupí do zápasu ve standardním rozestavení bez libera a budou využívat typickou českou vozovou hradbu ze služebních vozů Škoda. V případě nerozhodného stavu by se mělo prodlužovat 2x15 minut, poté by přišly na řadu pokutové kopy a hod řemdihem na cíl. Vítěz postoupí do čtvrtfinále evropského poháru, kde se střetne s dosud neporaženým týmem francouzských četníků ze St.Tropez.
-----------------------
Fotbaloví rowdies poničili čerstvě a velmi nákladně opravenou Bílkovu vilu v Praze na Hradčanech v domnění, že jde o vilu trenéra české fotbalové reprezentace, s jejímiž posledními výsledky byli fanoušci nespokojeni. Pachatelé byli zadrženi při činu a za škodu vyčíslenou na cca 30 miliónů korun jim hrozí zákaz žvýkání na veřejnosti až na dva roky s podmíněným odkladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.