pondělí 27. července 2009

Nedělní miniglosy č.23

Policejní zásahová jednotka včera zatkla po zdařilé přepadové akci oba Včelí medvídky, čmeláky B. a Č. a obvinila je z hanobení národa, rasy a přesvědčení. Jejich píseň "Nás by tak nejvíc vábilo, natírat celý svět nabílo..." je jednoznačně rasově pobuřující. Navíc někteří oslovení numerologové našli ve jménech včelích medvídků zakódovaná data svatebních dnů předních představitelů německé 3.říše
------------------------
Podivný kriminální případ vyšetřuje středočeská policie: Z mnoha zdejších tělovýchovných jednot a sokoloven se v posledních týdnech ztrácejí cvičební kruhy. "Bez kruhů se neobejdeme," řekl nám k případu mluvčí zdejší sokolské župy Miroslav Tirsch. "Právě na kruzích své cvičence učíme, jak dělat ty pravé rozpory, což bude mít pozitivní vliv na jejich společenské uplatnění." Podle dobře informovaného policejního zdroje se ukradené kruhy vždy brzy objevily v nedalekém obilí, což je podle zdejších ufologů další důkaz kontaktů s mimozemskými civilizacemi.
----------------------
Kromě solárních panelů byly v rakouské elektrárně Zwentendorf nově instalovány tzv. bioenergetické kádě, kde jsou chováni paúhoři električtí. Zatím to vypadá, že by chovem pouhých 120 tun těchto ryb bylo možné nahradit minimálně 1 gram obohaceného uranu ročně. Proslýchá se nicméně, že v nové hale došlo hned na začátku provozu k drobným problémům. "Je pravda, že několik obsluhujících pracovníků bylo zasaženo elektrickým výbojem, když sáhli do kádě v okamžiku, kdy byl větší počet úhořů zapojen v sérii," prohlásil mluvčí elektrárny. "Pokud ale vím, všech 160 postižených osob je už mimo bezprostřední ohrožení života a po šesti, sedmi měsících v nemocnici by se měli vrátit bez následků zpět ke své kádi. Zároveň pracujeme na vyšlechtění úhořů, kteří by měli být schopni vygenerovat výboj až o dvakrát vyšším napětí než doposud. Jsme připraveni jeden chovný pár bezplatně zapůjčit i do Temelína, pokud se ovšem Česká republika zcela vzdá jaderné energetiky."
--------------------------------
Lídři dvou nejsilnějších stran se nadále obviňují z toho, že způsobili větrnou kalamitu při přechodu frontální oblačnosti v minulém týdnu. Sociální demokraté např. zopakovali své tvrzení z doby tzv."vajíčkové války", že ODS seje vítr. Předseda ODS toto nařčení nekomentoval, protože prý nerad mluví do větru. Policejní vyšetřovatelé nakonec obvinili z obecného ohrožení dva české herce - Lukáše V. a Sagvana T., kterým se prý vymkl kontrole jejich Vítr v kapse.
--------------------------------
Demonstraci proti ničení rostlin bolševníku uspořádali v Mariánských Lázních mladí komunisté. Ti nejradikálnější z nich se k několika obzvlášť vysokým exemplářům žahavé rostliny připoutali a chránili je vlastními těly. Protože část z demonstrantů měla silnou alergickou reakci na dráždivé látky v bolševníku obsažené, byli postižení převezeni do plzeňské nemocnice. Jejich stav je stabilizovaný, rostliny jsou prozatím vyšetřovány na svobodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.