pondělí 10. března 2014

Komentované prohlídky výstavy

Uplynul právě první, zahřívací týden výstavy mých fotografií v Galerii České spořitelny v pražské Rytířské ulici. Měl jsem již to potěšení doprovodit na výstavě řadu hostů, občas plánovaně a občas jsme se naopak potkali víceméně náhodou, no a nastal ten správný čas splnit slib, kteý jsem dal před zahájením výstavy - že totiž budu k dispozici případným zájemcům o skupinovou komentovanou prohlídku výstavy. Pokud tedy dáváte před tichou osamělou prohlídkou (kterou výstava také velmi vstřícně umožňuje, protože návštěvnost zatím není taková, jakou jsem si ji představoval :-)) přednost prohlídce ve skupině, s mým občasným průvodním slovem a s možností se mne zeptat na cokoli, co se týká vystavených fotografií, můžete se přidat v následujících dvou termínech:

Sobota 15. března 2014 ve 14:15

Neděle 23. března 2014 ve 14:15


Budete-li se chtít prohlídky v některém z uvedených termínů zúčastnit, prosím, dejte mi vědět e-mailem na adresu pvapenik@centrum.cz, ať mám aspoň rámcovou představu, kolik by asi tak mohlo dorazit lidí.

Samozřejmě, nadále platí i možnost dohodnout si se mnou prohlídku individuální. Když to nebude mimo mé časové možnosti a vy budete o takovou prohlídku stát, rád se k vám přidám.


Abyste měli aspoň přibližnou představu, co vás v Galerii ČS v Rytířské ulici čeká, přikládám tři orientační obrázky. Nejsou to věru žádné luxusní fotky, jen to, co šlo v extrémních světelných podmínkách podzemního výstavního sálu udělat "z ruky".

Nebojte, vystavené fotky jsou o dost lepší, jsou profesionálně nainstalované a skvěle nasvícené, takže i ti, kteří se byli podívat na loňské výstavě v Dobřichovicích, budou nejspíš překvapeni. Já aspoň překvapený byl a bylo to pro mne překvapení moc milé.









Budu se tedy těšit na viděnou, na slyšenou nebo "na e-mailovanou" i na vaše komentáře, ať už na výstavu zavítáte nebo ne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.