pátek 7. února 2014

Kdybyste měli v březnu cestu do Prahy...

V úplně prvním článku letošního roku jsem se jen lehce zmínil o tom, že se přede mnou objevila možnost předvést v dohledné době svoje fotky již potřetí veřejnosti. Protože se v tomto týdnu lavina dala skutečně do pohybu (to je mimochodem i důvod, proč teď zrovna nejsem na blogu příliš aktivní), mohu vám už teď poskytnout přece jen přesnější informace, aby - kdyby se někdo z vás chtěl na výstavu osobně podívat - si mohl s nějakým předstihem svou návštěvu naplánovat.

Samozřejmě vše budu ještě upřesňovat, některé věci se budou dolaďovat, ale to hlavní je zřejmé už teď: Moje fotky budou tentokrát k vidění přímo v Praze, takže nebude třeba překonávat steré kopce a údolí jako v případě loňské výstavy v Poličce, ani se prodírat ucpanými (a místy také zaplavenými) přípražskými silnicemi během cesty do výstavních prostor dobřichovického zámku. Výstava se bude konat na úžasném místě přímo v centru Prahy, kousek od Václavského náměstí. Ptáte se, kde přesně? Buďte trpěliví - přece nemůžu prozradit všechny novinky najednou, že? Nechám si taky něco na příští týden, kdy zveřejním druhou porci informací a začnu lákat své osobní i virtuální přátele a známé i pěkně přímo.
 
Zatím prozradím, že se jedná o moc pěknou, profesionálně vedenou a etablovanou galerii na turisticky velmi exponovaném místě a přitom zaručující pro návštěvníky možnost si vše prohlédnout v klidu a dokonce - považte, v dnešní době - bezplatně. To vše každý den bez ohledu na to, jestli je to den pracovní nebo sváteční. Podle aktuálních informací by expozice měla být přístupná téměř po celý březen (konkrétně 4.- 30. března, ale to rovněž potvrdím oficiálně příští týden) a ve výstavním sále by mělo být k vidění cca 30 fotek formátu 50x70 cm. Pokud jste pravidelnými a dlouhodobými návštěvníky mého blogu, budete téměř všechny fotografie znát, protože všechny měly svou premiéru na očích veřejnosti právě ve fotočláncích na těchto blogových stránkách. A které fotky to konkrétně budou? Vždyť to povídám - nechme si taky něco na příští týden.

Dávám tedy k vaší laskavé úvaze, jestli si nechcete udělat výlet do Prahy na počínajícím jarem dýchající Staré Město a podívat se na fotky vyvedené na poctivém papíře a nikoli jen na obrazovce počítače. Jestli ano - v příštím týdnu se dozvíte víc. A jestli ne... tak si to třeba ještě rozmyslete :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.