pondělí 30. září 2013

Finále literární soutěže


Popravdě, je mi záhadou, jak se to podařilo, protože se nacházím naprosto mimo hlavní cílovou skupinu blogu.cz a předpokládám, že tento "segment" bude jen těžko nějak výrazněji osloven tím, co píšu. Nicméně stalo se, že moje povídka Vražda u krbu, s níž jsem se zúčastnil soutěže na téma "Setkání s literární postavou" postoupila mezi finálovou desítku, což beru jako záležitost pro mne překvapující a dodávám, že mile.

Myslím, že kdo mne trochu zná - ať osobně nebo aspoň z blogových stránek - určitě nečeká, že vás teď podbízivě vyzvu k tomu, abyste hlasovali za každou cenu právě pro moji povídku. Ale určitě stojí za to si finálová dílka přečíst, a myslím, že by vás mohla některá z deseti povídek, které ještě zůstaly v soutěži, oslovit. Pokud se tak stane, neváhejte jí dát svůj hlas, protože bez hlasů už se dnes skoro žádná masovější soutěž neobejde. Tento způsob posuzování "kvality" se mi sice může nelíbit, ale to je - přesně podle Cimrmana - taky to jediné, co s tím můžu dělat :-).

Věřím, že si mezi finálovými povídkami vyberete svou favoritku. A samozřejmě přikládám odkaz na článek na Srdci blogu Finále literární soutěže, kde všechny povídečky najdete, stejně jako hlasovací anketu. Čtěte, bavte se, hlasujte.

Přeji všem příjemné podzimní dny - pokud možno s těmi nejbáječnějšími "postavami", které pro vás existují. A nemusí být dokonce ani trochu literární :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.