neděle 13. února 2011

Nedělní miniglosy č.103

Mistrovství světa ve skromnosti vyvrcholilo o víkendu v Praze. Podle očekávání triumfoval český reprezentant, který tak znovu obhájil titul a prodloužil tak období své neporazitelnosti na neuvěřitelných šest let. Vítěz komentoval na tiskové konferenci výsledky turnaje stručně: "Moc mi pomáhá, že se během roku účastním bojů v profesionálních soutěžích v cizině. Česká Gambrinus extraliga skromnosti má zatím dost špatnou kvalitu, které nepřispělo ani sloučení s konkurenční Marlboro ligou pokory. Pokud jde o mistrovský turnaj, přijel jsem ovšem výborně připraven a myslím, že hned od začátku našeho zápolení bylo zcela zřejmé, že skromnějšího nade mne není!"
-----------------------
Podle údajů Českého statistického úřadu, které byly uveřejněny ku příležitosti svátku svatého Valentýna, vzrostl počet zamilovaných v České republice meziročně o 8,6%, což je nejvyšší číslo od konjunktury související s posledním ohlášeným koncem světa. Mluvčí úřadu ale trochu mírní nadšení, které okamžitě vedlo k výraznému růstu ceny akcií seznamovacích kanceláří, velkoobchodů s květinami a také firmy Pfizer: "Celkové číslo sice vypadá optimisticky a napovídá, že nedávná hluboká celosvětová krize mezilidských vztahů konečně přechází v oživení, ale když se podíváme na podrobnější čísla, zjistíme, že k největšímu růstu došlo v kategoriích "zamilovaný sám do sebe", "zamilovaný do svého automobilu" a "zamilovaná do svých nehtů", zatímco zamilovanost do osob opačného pohlaví vzrostla jen nepatrně a je fakticky tažena pouze překotným nárůstem u několika jedinců."
 
-----------------------
Poté, co bylo oznámeno, že tunel Blanka bude asi o 10 miliard Kč dražší, než se původně předpokládalo, množí se případy, že ženy jménem Blanka požadují po svých partnerech také výrazné navýšení svého rozpočtu. Podle bulvárních informací má největší požadavky Blanka z Valois, takže Karel IV. již preventivně požádal úřady o ochranu před věřiteli.
-----------------------
Asteroid Apophis o šířce asi čtyř fotbalových hřišť pravděpodobně 13. dubna 2036 zasáhne Zemi. "Samozřejmě hodně záleží na tom, jestli asteroid narazí na Zemi místem, kde jsou na fotbalových hřištích branky nebo postranní čárou, a to ani nemluvím o tom, co by mohlo nastat, kdyby se asteroid do Země zabodl rohovým praporkem," řekl nám jeden z českých předních asteroidologů. "Podobný asteroid sice nejspíš způsobil před mnoha milióny let vyhynutí dinosaurů, ale tentokrát se něčeho podobného nemusíme bát, protože dinosauři již na Zemi dávno nežijí."
-----------------------
Nejlepší horoskop na příští týden by měli podle astrologů mít lidé narození ve znamení Ryb a Raka. Naopak na pozoru by se měli mít především ti, co jsou ve znamení Mubaraka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.