úterý 28. prosince 2010

Fotohádanka č.5

V posledních dvou fotohádankách se ukázalo, že čím více informací a indicií fotografii doprovází, tím větší je pravděpodobnost, že si hádající rozmyslí napsat správnou odpověď. Vždyť jak by mohl mít měděný objekt rozměr 22 kilometrů (Fotohádanka č.4)? Nebo proč bych se jako autor fotky měl bát přiblížit se k fotografovanému objektu jen proto, že jsem se narodil zrovna 19.března (Fotohádanka č.3)?

Uznávám, i dobře míněné rady mohou někdy svést na scestí, a proto k poslední letošní fotohádance poprvé žádné indicie nepřipojím. Nepůjde tedy tentokrát o žádné detektivní pátrání, ale o prostou odpověď na prostou otázku: Co myslíte, že je tentokrát zachyceno na fotografii?
 
 


Samozřejmě se jedná o poslední fotohádanku v letošním roce (a myslím, že zatím ze všech pěti pokračování nejjednodušší). Nicméně vzhledem k tomu, že právě fotohádanky mají mezi čtenáři a návštěvníky blogu poměrně značný ohlas, určitě budu v příštím roce v této nepravidelné sérii pokračovat. Předpokládám, že k metodě indicií se po Novém roce vrátím, ale v dnešním dílu vás nechám odpočinout a nebudu vás zatěžovat rébusy. Dost na tom, že před nás spoustu nových rébusů, záhad, hádanek a křižovatek postaví už o víkendu startující nový rok. Máme poslední šanci ušetřit na ty opravdu důležité hádanky trochu sil, tak na poslední chvíli neplýtvejme energií :-).

Správné řešení se objeví v komentářích ve čtvrtek 30.prosince večer (ale jsem přesvědčen, že jasno bude skoro okamžitě). Do té doby vám přeji pěkné "hádavé" dny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.