pondělí 7. listopadu 2011

Nedělní miniglosy č.141

Poslanecká odborová organizace rozhodně odsoudila současné překračování běžné pracovní doby při jednání sněmovny. Aby bylo možné pokračovat v obstrukčních praktikách, požadují odboráři, aby bylo v příštích volbách zvoleno do Poslanecké sněmovny celkem nikoli současných 200 poslanců, ale rovnou 600, po dvou stech do ranní odpolední i noční směny.
-----------------------
Obdivný blahopřejný telegram k vynikajícím investorským úspěchům zaslal matce nejmenovaného kocourkovského ministra americký miliardář a legendární investor a podnikatel Warren Buffett.
 
-----------------------
Podle vyjádření mluvčího české vlády bude od příštího roku zavedena povinná sexuální výchova na všech pracovištích ve veřejné i soukromé sféře jako pokračování sexuální výchovy na školách. "V této oblasti je nezbytně zapotřebí celoživotního vzdělávání. Zatímco na školách se žáci učí především navlékat kondom, aby zabránili nežádoucímu početí, v rámci sexuální výchovy na pracovišti se budou zaměstnanci učit kondom správně svlékat, což by mělo podpořit porodnost a v důsledku i základní pilíře české penzijní reformy."
-----------------------
Po několika dnech vyhlášeného smogového nebezpečí se výsledky na měřicích stanicích na celém Ostravsku podle odhadu hygieniků konečně značně vylepšily. Přesné výsledky však z digitálních měřitel nebylo možné odečíst pro vekou koncentraci polétavého prachu a dalších škodlivin v ovzduší.
-----------------------
Turečtí poslanci v Evropském parlamentu navrhli, že Řecku zcela bez licenčních poplatků přenechají svůj tradiční termín "turecké hospodářství", aby ho bylo možné dále používat pod názvem "řecké hospodářství". Řečtí delegáti oficiálně dar ocenili jako výraz tradičně skvělých sousedských vztahů, ale oznámili, že podle demokratických pravidel musí tento velkorysý dar ještě potvrdit referendum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.