neděle 24. dubna 2011

Nedělní miniglosy č.113

Na základě posledního vývoje v české politice se výrazně zvýšil zájem dětí o povolání kočí. "Děti a zejména jejich rodiče kladně hodnotí především to, že kočí má možnost ovlivňovat prakticky veškeré dění v naší zemi," řekl nám k tomu dětský psycholog, který se zajímavým fenoménem posledních dnů zabývá. "Tento fakt převáží i nemilou skutečnost, že kočí se při své práci pohybuje v ne zcela čistém prostředí, takže má pak často v ložnici štěnice."
-----------------------
Česká vláda si hodlá slavnostním černým pátkem na pražské burze připomenout dvousté výročí státního bankrotu z roku 1811. "Je velmi inspirující navazovat na tak staré tradice," řekl nám k výročí ministr financí, "a budeme se moc snažit, abychom našim předkům v mezigeneračním srovnání neudělali ostudu."
 
-----------------------
Podle mluvčího fotbalového klubu Slavia Praha se informace, že by klub mohl ukončit sportovní činnost, nezakládají na pravdě. "Je sice pravděpodobné, že Slavia nebude hrát v české lize, ale její účasti v jedné z prestižních fotbalových soutěží v některém ze zámořských daňových rájů, by nemělo nic bránit."
-----------------------
Oficiální protest proti tomu, že nelze dělit nulou, vznesli zástupci odborových svazů s odůvodněním, že tato skutečnost je diskriminační a společnost, která některým lidem takto zakazuje dělit, je z podstaty nedemokratická.
-----------------------
Hitem letošního vánočního trhu by podle odhadu odborníků měla být malá rodinná odposlouchávací a nahrávací zařízení. "Ukazuje se, že každý by měl veškeré své rozhovory, včetně těch na pohled nezajímavých v rámci běžné rodinné komunikace, poctivě nahrávat, protože nikdy neví, kdy o ně mohou naše média projevit zájem," řekl nám jeden z odborníků na odposlechy. "Naštěstí jdou ceny přístrojů prudce dolů, takže kvalitní technika by měla být dostupná téměř každému. Kdo by si je přesto nemohl vzhledem ke své neutěšené finanční situaci dovolit, může požádat o bezúročnou půjčku v hotovosti přímo bývalého ministra dopravy."

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.