neděle 10. dubna 2011

Nedělní miniglosy č.111

Se šokujícím závěrem přišel tým výzkumníků jedné z amerických univerzit. Po několika letech soustavného výzkumu vědci experimentálně potvrdili, že již několik metrů pod vodní hladinou přestává platit úsloví "vrána k vráně sedá".
-----------------------
Podle tajného konceptu ekonomicko-politické strategie na příštích 30 let, který připravil v roce 2008 dnešní místopředseda Věcí veřejných a právě odcházející ministr dopravy, měly všechny kroky postupného ovládnutí veřejného prostoru vyvrcholit zasvěcením katedrály svatého Víta na Pražském hradě právě Vítu Bártovi. Proti tomu protestuje především hlavní protikandidát a hlavní hygienik Michael Vít, který považuje takový záměr za nehygienický, zvlášť pokud by se mělo zasvěcení konat právě v roce 2038, kdy se - ostatně jako každý rok - očekává pandemie chřipky.
 
-----------------------
Bývalý prezident Václav Havel se postavil proti kácení stromů napadených kůrovcem v první zóně Šumavského národního parku a vyrovnal tak stav zápasu, ve kterém se rozhoduje o budoucnosti Šumavy, na 1:1, když už v prvním poločase za příznivce kácení skóroval po krásné samostatné akci současný prezident Václav Klaus. Názor Gustáva Husáka na celou věc se nám bohužel do uzávěrky nepodařilo zjistit.
-----------------------
Několik poslanců mělo minulý týden problém dostat se na jednání Sněmovny, protože si zapomněli svůj poslanecký průkaz a museli na vrátnici příslušníkovi ostrahy prokazovat svou totožnost předložením občanského průkazu, jako by to byli nějací obyčejní smrtelníci. Podle oficiálního tiskového vyjádření je pro postižené poslance tato ponižující procedura dalším důkazem, že skutečná moc ve státě postupně přechází na bezpečnostní agentury.
-----------------------
Překvapením skončilo vyhlášení letošních cen TýTý v kategorii Zpěvák roku, kde tentokrát nezvítězil Karel Gott. "Mám Karla rád, ale upřímně řečeno, víc než dvacet let po revoluci je docela logické, že postupně klesá obliba typických normalizačních zpěváků a na vrchol se tak konečně dostávají dosud neprávem upozaďovaní originální a neokoukaní mladí umělci," řekl médiím vítěz ankety Michal David.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.