neděle 21. března 2010

Nedělní miniglosy č.56

Šťáru v prostorách Činoherního klubu v Praze provedla šedesátičlenná úderná jednotka Národní protidrogové centrály. Důvodem bylo anonymní udání, že v budově se nachází činoherák.
---------------------
O víkendu se uskutečnil předvolební fotbalový zápas mezi zástupci levice a pravice. "Protože si oba týmy vzaly podobné dresy, bylo sledování zápasu dost složité," řekl nám hlavní organizátor utkání. "Levice se snažila prosazovat především po levém křídle, pravice sázela na silnou hru ve středu pole. Jako nejlepší rozlišovací prostředek ale fungovalo to, že zatímco levice hrála z pohledu kamery zleva doprava, pravice naproti tomu zprava doleva."
 
-----------------------
V souvislosti se snahou maximalizovat příjmy státního rozpočtu schválili poslanci dodatek k trestnímu zákoníku; z dodatku vyplývá, že při vyšetřování trestných činů je daňové přiznání bráno jako polehčující okolnost.
-----------------------
Princ Charles byl jako obyčejně nadšen z prohlídky starobylého centra Prahy. Jeho oficiální hostitelé mu tentokrát kromě obligátní procházky Kampou, po Karlově mostě a barokními malostranskými zahradami nabídli i projížďku novým obrněným obojživelným transportérem Pandur. Při vyhlídkové projížďce po dně Vltavy poblíž Slovanského ostrova však transportér i se vzácnou návštěvou uvízl v bahně velkoměsta. "Potopený transportér Pandur dokáže nejlépe vyprostit vyprošťovací speciál od stejné firmy," řekl nám pracovník Ministerstva obrany. "Aby však zase někdo nemohl nákup stroje zpochybnit a protože nám na urychlené záchraně vzácné návštěvy velmi záleží, již jsme stihli v rekordní době vypsat na nákup tohoto speciálu příslušný tendr."
----------------------
Podle závěrečné zprávy mnohaletého výzkumu předních evropských vědců bylo jednoznačně prokázáno, že mládí končí ve 35 letech. Vědci se nyní pokoušejí získat nový dlouhodobý grant, protože chtějí v tomto úspěšném projektu pokračovat a rádi by tentokrát zjistili, kdy končí stáří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.