neděle 18. listopadu 2012

Nedělní miniglosy č.195

Konečné stanovisko k podnětu několika politických aktivistů, že byla listopadová "sametová" revoluce ukradena, vydal šéf speciálního týmu pražských vyšetřovatelů: "Z dostupných materiálů se nám podařilo nezvratně prokázat, že listopadová revoluce ve skutečnosti nebyla ukradena, ale byla jen oprávněně vrácena v restituci."
-----------------------
Jednání o další budoucnosti hokejistů z NHL, kteří prozatím hrají v české extralize, probíhá s přísným vyloučením tisku. Ze zápisu se nám podařilo zjistit, že tisk byl oficiálně vyloučen za hákování, přestože sportovní novináři v analýze své činnosti za poslední dva roky jasně prokázali, že v průměru jsou spíše líní, a proto zásadně nehákují.
 
-----------------------
Delegace vlády České republiky odcestovala do Bruselu jednat o závažné otázce, zda je skutečně povinností našeho státu uvést plošně do praxe novou evropskou směrnici o maximálním povoleném počtu kohoutů na jednom smetišti jen proto, že se České republice přezdívá "smetiště Evropy".
-----------------------
Předseda konfederace profesních svazů vší a blech podal trestní oznámení na neznámého pachatele za zneužívání pojmu "ve vší počestnosti". Podle přiloženého zdůvodnění lidé tento výraz používají často s podvodnými úmysly, což na vší počestnost vrhá neoprávněně špatné světlo.
-----------------------
Kandidát na prezidenta České republiky Jan Fischer se včera ostře ohradil proti posledním spekulacím médií, že ve svém praktickém životě dodržuje některé židovské tradice. K tomuto tématu také okamžitě svolal mimořádnou tiskovou konferenci, která se ale uskuteční až v neděli, aby nebyl narušen šábes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.