pondělí 12. března 2012

Vyhlášení soutěže o třicetitisícího návštěvníka

Uznávám, tento blog není příliš soutěživý. Většinou se tu nehrají hry, nerozdávají "diplíky", nelosují výherci iPadů, nad rvačkou o miliónové jackpoty nebdí příslušníci bezpečnostních služeb ani státní notáři. Za celé více než tříleté trvání blogu jsem vyhlásil jen jednu jedinou soutěž ku příležitosti stého vydání Nedělních miniglos. A tak si kladu klasickou cimrmanovskou otázku: "Není to málo, Antone Pavloviči?"

Sice tiše doufám, že čtenáři přicházející na tyto stránky, je nenavštěvují primárně s touhou soutěžit a vyhrávat, a mají jinou motivaci, ale proč jednou neudělat výjimku, nepopustit soutěživcům uzdu a nevyhlásit skutečnou soutěž s jasnými pravidly a konkrétními cenami? Myslím, že nazrál čas!

Když se podíváte do levé, oranžové části obrazovky na mém blogu (s rubrikami oblíbenými odkazy i archivem článků), úplně dole uvidíte několik různých čitačů návštěvníků těchto stránek. Jako úplně poslední z nich je velké zelené číslo na bílém pozadí, které právě před pár hodinami přesáhlo 29 500. Ano, podle této metodiky (z použitých statistik je právě tato nejpřísnější, protože nepočítá opakované návštěvy téhož návštěvníka během jednoho dne) již téměř třicet tisíc návštěvníků poctilo moje stránky svou návštěvou. S důrazem na slovo TÉMĚŘ. Kdopak asi bude ten třicetitisící?
 
Vyhlašuji proto soutěž ku příležitosti očekávaného třicetitisícího návštěvníka. A aby to bylo zajímavější, vyhlašuji rovnou dvě soutěže o dvě láhve výborného řeckého vína s následujícími pravidly:

Výhercem první láhve se stane návštěvník, který při své návštěvě na mém blogu uvidí na posledním čitači zelené číslo 30 000. Samo o sobě ovšem "zjevení" správného čísla nestačí. Je třeba ještě udělat otisk obrazovky, vložit ho do mailové zprávy a mail zaslat na mou adresu pvapenik@centrum.cz a o cenu se tak oficiálně přihlásit. Předpokládám, že otisk obrazovky udělat umíte, většinou stačí použít klávesu Print Screen (PrtSc) a otisk normálně vložit.

V okamžiku, kdy bude na mailu operovat třicetitisící návštěvník, začíná běžet čas těm, kteří neměli takové štěstí. Kdo navštíví můj blog během následujících dvou dnů (přesněji řečeno v den, kdy bude hranice 30 000 dosažena a v následujících dvou celých dnech) a zašle mi do mailu otisk obrazovky s číslem na stejném čitači (tentokrát samozřejmě už půjde o číslo větší než 30 000), bude zařazen do slosování o druhou láhev. Jeden návštěvník se tedy může o slosování ucházet i s několika různými čísly.

S výherci se spojím, abych - jako při dosud první a poslední soutěži - mohl přizpůsobit barvu vína individuální chuti výherců :-).

Jsem zvědav, jestli mi vůbec přijde nějaká odpověď, aby bylo z čeho losovat. Jestli ne, vypiju rád obě láhve na počest všech vás, kteří sem pravidelně, občas nebo jen výjimečně chodíte, a v opilosti napíšu báseň, která jistě rozmetá dosud celkem pevné základy české poezie a literatury vůbec. Přece byste si něco takového nevzali na svědomí! :-)

Přeji vám hodně štěstí, těším se na vaše zásilky a věřím, že i když třeba nevyhrajete, budeme se na těchto stránkách potkávat dál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.