neděle 4. března 2012

Nedělní miniglosy č.158

Podle překvapivých výsledků průzkumu českého trhu kradou v České republice bohatí lidé častěji, než chudí. "Ještě se nám nepodařilo odhalit jednu důležitou věc," řekl nám vedoucí výzkumného týmu, "a to jestli lidé více kradou, protože jsou bohatí, nebo jsou bohatí, protože více kradou."
-----------------------
V České republice se letos objevil nečekaně vysoký počet orlů mořských, kteří už v naší zemi nejen zimují, ale i stavějí hnízda a vyvádějí mladé. Tento trend s obavami sledují především v Čechách nejtradičnější dravci, kteří se navíc obávají, aby velké množství orlů nějak nepatřičně nenarušilo příští Všesokolský slet.
 
 ----------------------
Podle neoficiální informace z policejní inspekce byly konečně identifikovány dvě osoby, které pronikly v utajení na Nejvyšší státní zastupitelství a provedly v součinnosti s informovanými spolupracovníky přímo z úřadu prohlídku vytipované kanceláře: Jednalo se o bývalé agenty britské CI5 Bodieho a Doyla, kteří tráví v České republice dobu svého zaslouženého odpočinku. Jako nadšené příznivce dobře vychlazené whiskey je nadchla představa, že u nás budou zmraženy důchody, a aby nebyli později zklamaní, ve svém volném čase chodí kontrolovat státní orgány, zda mají připraveno dost ledu.
-----------------------
Mistrovství světa v nicnedělání uspořádala letos v nově otevřeném a na nicnedělání se specializujícím lázeňském areálu "Na samotě" v oblasti Slavkovského lesa Mezinárodní federace workoholiků. Vítězi se podařilo poprvé v letošním ročníku světového poháru dosáhnout času přes 20 minut, což je v kategorii profesionálních workoholiků považováno za vynikající výkon. Tři soutěžící si ovšem v průběhu závodu přivodili nezvyklým nicneděláním závažné zdravotní komplikace a museli být převezeni do pohotovostní kanceláře, kde jim bylo aplikováno vysokorychlostní internetové připojení. Proti konání soutěže tradičně protestovali členové Ligy proti týrání velkých zvířat.
-----------------------
Do zásadních problémů se dostaly světové ratingové agentury, kterým při pokusu o stanovení aktuálního reálného ratingu Řecka došla abeceda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.