neděle 18. března 2012

Nedělní miniglosy č.160

Zdražení vajec vedlo podle očekávání i k růstu cen vaječného koňaku a žloutkových věnečků, nečekaně ale došlo i ke zdražení vstupného do pražské Bílkovy vily.
----------------------
Díky mimořádně silnému přílivu teplého vzduchu byl o víkendu na stanici v pražském Klementinu překonán letitý teplotní rekord z počátku druhohor. Jak ale uvádějí někteří čeští političtí dinosauři, ve druhohorách byla pro měření teploty použita odlišná metodika, takže jsou oba výsledky obtížně porovnatelné.
 
-----------------------
Do stadia castingu se dostaly přípravy na uvedení nového českého muzikálu Ferda Mravenec a jeho přátelé. Zatímco se dosud nepřihlásil žádný uchazeč o titulní roli, protože se rozkřiklo, že po Ferdovi se během představení bude požadovat práce všeho druhu, konkurzu na brouka Pytlíka se zúčastnilo několik set uchazečů, kteří si dokonce jako Pytlíci často přivydělávají i v reálném životě.
-----------------------
Uprchlý podnikatel Tomáš Pitr se poté, co si nechal vysvětlit, jaká nestandardní situace panuje na Nejvyšším státním zastupitelství, rozhodl dobrovolně vrátit ze Švýcarska do České republiky.
-----------------------
Následník královského trůnu, princ Jaromír, rezignoval na svou funkci poté, co zjistil, že právoplatným majitelem rozkošného střevíčku zajištěného během posledního královského plesu je hlavní tvář Holešovské výzvy nabádající ke svržení všech českých demokratických institucí, Slávek Popelka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.