neděle 19. června 2011

Nedělní miniglosy č.121

První historickou stávku svých členů uspořádal Odborový svaz českých workoholiků. Předseda svazu nicméně nepovažuje stávku za příliš úspěšnou: "Přestože jsme stávku vyhlásili vzhledem ke specifickým potřebám našich členů na neděli, nikdo si na ni neudělal čas. Ještě štěstí, že se ani mně v neděli nepodařilo odtrhnout od práce, takže jsem to fiasko neviděl na vlastní oči."
-----------------------
I v České republice se postupně dostávají do módy biovýrobky. Po velkém úspěchu prodeje biopotravin z tzv.farmářských trhů byl teď natočen první český bio filmový dokument s názvem Bio Ilusion. "Myslím, že naše společnost je pro natáčení biodokumentů přímo předurčena," prohlásil nejmenovaný ředitel společnosti FeBio.
 
-----------------------
U pražského městského soudu proběhlo první přelíčení v kause, ve které sousedka žaluje svého souseda, že na zahradě či ve své dílně již celé měsíce každý víkend něco zatlouká, takže v okolí není slyšet vlastního slova. Obžalovaný se hájí tím, že mu tuto činnost není možné zazlívat, protože se jen o víkendech řídí starou dobrou radou doktora Plzáka. Tomu teď hrozí, že bude obviněn z navádění k trestnému činu.
-----------------------
Poslední ránu společnosti Sazka zasadila čtvrteční stávka dopraváků. Demonstranti se totiž rozhodli blokovat hlavní tahy, na což nejvíc doplatily oba tahy sportky.
-----------------------
Sociálně demokratický poslanec Zdeněk Škromach oznámil, že mu na facebooku zrušili jeho dlouhou dobu pracně budovaný profil. Postižený politik to považuje za šikanu, ale nevzdává se a bude se veřejnosti nadále ukazovat alespoň z anfasu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.