neděle 13. června 2010

Nedělní miniglosy č.68

Pozoruhodným přerodem po svém odchodu z vrcholné politiky prošel bývalý předseda sociální demokracie. Přední světoví myslitelé, filosofové a teoretičtí fyzici se shodují v tom, že jeho poslední texty představují průlomovou studii vedoucí k pochopení Vesmíru a dosud ne zcela ujasněné teorie Všeho. Na rozdíl od několika nositelů Nobelovy ceny, kteří se teorií Všeho zabývali před ním, totiž Jiří Paroubek prosazuje převratnou myšlenku, že za Vše mohou pravicová média.
-----------------------
Inspirován letošním fotbalovým mistrovstvím světa se známý český režisér Karel Smyczek rozhodl natočit poetický příběh několika neúspěšných fotbalových rozhodčích Jen si tak trochu písknout 2
 
-----------------------
Švédská princezna Victoria neuspěla se svým požadavkem, aby jí místo protežovaného švédského popového dua Roxette zazpívalo na svatbě české duo Eva a Vašek. Podle krále Gustava by Eva ještě ušla, ale jméno Vašek zní na královskou svatbu příliš plebejsky, což urazilo Vaška, Evu i potomky Petra Bezruče.
-----------------------
Jako reakce na projekt Pražské muzejní noci, během které jsou netradičně otevřena pražská muzea a galerie i v noci, vznikla akce Pražský klubový den, kdy budou díky společné iniciativě svých majitelů otevřeny pražské erotické noční kluby netradičně i ve dne. "Pražský klubový den bude probíhat od 6:00 do 14:00," řekl nám hlavní organizátor akce. "Abychom v ničem nezůstali pozadu, dohodli jsme se dokonce s dopravním podnikem, že i v tyto nekřesťanské hodiny bude fungovat pražská hromadná doprava."
---------------------
Místopředseda TOP09 Miroslav Kalousek se už nechce vracet ke svému předvolebnímu rozhovoru zneužitému Pirátskou stranou, ve kterém zpopularizoval slovo kokot. "Už jsem několikrát vysvětloval, že jsem to slovo nepoužil jako vulgarismus, ale v jeho původním významu - tj. jako výraz pro kohouta," řekl nám politik. Proti tomuto vyjádření se ostře ohradilo Ministerstvo zahraničních věcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.