neděle 6. června 2010

Nedělní miniglosy č.67

Při příležitosti nadcházejícího fotbalového šampionátu jsme udělali mezi jihoafrickými obyvateli anketu, která se týkala našeho fotbalu a fotbalistů. Zjistili jsme, že většině domorodců v zemi, která je proslulá enormně vysokou kriminalitou, je český fotbal úplně ukradený.
-----------------------
Sociální demokracie zveřejnila závěry detailní analýzy důvodů svého neutěšeného výsledku v posledních volbách do Poslanecké sněmovny. Jak uvedl ve svém hlasitém projevu odstupující předseda, ukázalo se, že hlavním důvodem špatného výsledku je fakt, že ostatní strany získaly větší počet hlasů, než se původně předpokládalo.
 
-----------------------
Při příležitosti změn v pravidlech financování české vědy byly provedeny i určité korekce ve fungování renomované iniciativy podporující českou vědu a výzkum. Nový název projektu je "Česká hlava XXII".
-----------------------
Proslýchá se, že kandidátem TOP09 na pražského primátora má být Petr Fejk. "Když zvládl tolik zvířat v zoologické zahradě, nebojím se, že by nezvládnul šéfovat magistrátu," řekl nám jeden z představitelů strany. Samotný Fejk se zatím ke své potenciální kandidatuře nevyjádřil, podle nejmenovaného zdroje se prý ale již nechal slyšet, že v budově magistrátu na Mariánském náměstí plánuje zřídit nový pavilon sicilské džungle.
---------------------
Ukazuje se, že protikandidátem Bohuslava Sobotky na uvolněný post předsedy sociální demokracie nebude jihomoravský hejtman Michal Hašek, jak se všeobecně předpokládalo, ale hokejový brankář Dominik Hašek. Podle výsledků dostupných průzkumů se jedná mezi obyčejnými lidmi o nejoblíbenějšího Haška, populární Dominátor navíc ve výběrovém řízení předvedl bezkonkurenčně nejlepší rozklek, což se mu bude hodit při jednání s potenciálními sponzory o likvidaci dluhu za letošní rozsáhlou volební kampaň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a těším se zase brzy na shledanou.